Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2014 ryhmäkuva

KOPAN JALKAPALLOKOULU 2014


Uimahallin kentälle kokoontui jälleen iso joukko jalkapallokoululaisia Ma 2.6. - Ke 4.6.2014 iltoina. 15 tyttöä ja 38 poikaa eli yhteensä 53 futiskoululaista saivat kivassa porukassa ohjattuna tutustua jalkapallon ihmeelliseen maailmaan. Iloa, riemua ja onnistumisen kokemuksia oli hauska lukea koululaisten eleistä ja kasvoilta (kuten kuvagalleriasta voitte todeta). Kiitos kaikille osallistujille ja vetäjille, jotka mahdollistivat kolme ikimuistettavaa koulupäivää Kokemäellä. Nähkäämme futiskentillä jatkossakin.

Jalkapallokoulun 2013 ryhmäkuva

Jalkapallokoulu 2013

 

Taas on iloinen futistapahtuma takanapäin, nimittäin KoPan perinteinen jalkapallokoulu. Tänä vuonna kouluun kutsuttiin 2004 - 2009 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Kolmen illan aikana kouluun osallistui 62 futaria, joista tyttöjä oli 16 ja poikia 46. Koululaiset jaettiin 7 ryhmään ja jokaisella ryhmällä oli ikäluokka huomioiden niin pelejä, leikkejä kuin jalkapalloakin. Vaikka tummat pilvet kiertelivät taivaalla oli lasten kasvoilla aurinkoinen ilme. Monta "Messiä" sai kokemusta, oppia ja toivottavasti "kipinän" liikunnan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Erityisen ilahduttavaa oli havaita, kuinka ystävällisiä ja toiset huomioon ottavia lapsia "koulussamme" oli. Kiitokset kaikille osallistujille ja toivomme että kaikilla oli kivaa. Toivottavasti näemme taas ensi vuonna jalkapallokoulun merkeissä.

Kiitos kaikille "vetäjille" esimerkillisestä ja positiivisesta ohjauksesta. On hienoa nähdä, että uusien koululaisten mukana tulee aina myös uusia, innokkaita vetäjiä. Ilman teitä ei homma toimisi. Tästä on taas hyvä jatkaa alati kasvavan KoPan Futisperheen kehittämistä.

KoPan puolesta kaikkia kiittäen,

Rami Kantola

 

 

PERINTEINEN
KOKEMÄEN PALLON JALKAPALLOKOULU

Maanantaista keskiviikkoon 3.-5.6.2013 klo 18-19
 Kokemäen Uimahallin nurmella

 

Ikäluokat v.2009-2004-syntyneet tytöt ja pojat. Tytöille ja pojille omat ryhmänsä.

Hinta: 25€/lapsi (sis. valmennuksen, pallon ja juomapullon)

Ilmoittautumiset: 19.5.2013 mennessä Email-osoitteeseen reinikainen.p.sami@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040-7346864

 

JALKAPALLOKOULU 2012
 

Vuoden 2012 jalkapallokouluun ilmoittautui yhteensä 99 lasta Kokemäeltä, Harjavallasta ja Köyliöstä. Osallistujista enemmistö oli poikia, 70 kpl. Kahtena aiempana vuotena mukana on ollut 50–60 tyttöä ja poikaa, mutta tänä vuonna innokkaiden jalkapallokoululaisten määrä kasvoi ennätyksellisesti. Kokemäen uimahallin viheriöllä kolmena iltana järjestetyn jalkapallokoulun vanhimmat osallistujat olivat 10-vuotiaita. Enemmistönä jalkapallokoulussa olivat kuitenkin 4–7-vuotiaat, sillä vanhemmista ikäluokista monet pelaavat jo joukkueissa. Koska mukana oli niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin jalkapallokonkareita, lapset jaettiin seitsemään ryhmään, jossa kussakin on kaksi ohjaajaa. Nämä "Kouluillat" olivat iloa ja menoa täynnä. Ensimmäisen illan pieni jännitys oli jo tiistaina kadonnut ja keskiviikkona meno oli kuin oikeassa joukkueessa. Kun säätkin suosivat kouluiltoja, saimme viettää aivan mahtavaa jalkapallotapahtumaa. Leikkejä, harjoituksia, pelejä ja pikkukolhujakin mutta pääosin hymyilevin kasvoin touhuavia lapsia…tällaista liikunnan iloa oli hieno katsella.

Jalkapallokoululaisia kävi maanantaina tapaamassa myös Kokemäen kuuluisin ja menestynein jalkapalloilija Sampsa Timoska. Sampsa kannusti koululaisia hyvän harrastuksen pariin sekä kertoi kokemuksiaan jalkapallosta ammattina. Koululaiset saivat myös näytteitä Sampsan pallonkäsittelytaidoista, jotka herättivät ihailua ja haaveita tulevissa maajoukkuepelaajissa.

Vanhemmilta saadun palautteen mukaan vuoden 2012 jalkapallokoulu oli onnistunut tapahtuma. Lähes kaikkien kyselyyn vastanneiden lapset lupasivat tulla ensi vuonna uudelleen. Kysyttäessä yleisarvosanaa jalkapallokoululle asteikolla 4 - 10, saimme keskiarvoksi yli 9! Oli myös hienoa saada kehittämisvinkkejä tulevaisuudelle. Suurkiitos kaikille osallistumisesta ja palautteista. Lisäksi erityiskiitos kaikille ohjaajille ja järjestelyissä mukana olleille. Ilman Teitä tätä tapahtumaa olisi mahdoton järjestää.

Yksi palaute kokoaa tämän vuoden jalkapallokoulun fiilikset mielestäni hyvin: "Kivaa oli niin kentällä kuin kentän laidallakin. Vetäjilläkin taisi olla kivaa ja se näkyi." Nähdään ensi vuonna jälleen, T: Rami Kantola

Jalkapallokoulu

 


Jo perinteinen KoPan jalkapallokoulu järjestetään kolmena iltana Ma 11.6 - Ke 13.6.2012, klo 17.30 - 19.00 Uimahallin viheriöllä. Osallistumismaksu on 25 e, joka maksetaan käteisellä ensimmäisenä kouluiltana. Osallistumismaksulla saat ohjatun ja iloisen futistapahtuman lisäksi kassin, pallon ja juomapullon omaksesi. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittauduthan ajoissa, mutta viimeistään Pe 25.5. mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja rami.kantola@sataedu.fi, 040 - 199 4310. Kerrothan ilmoittautumisessa lapsen nimen ja iän.

T: Rami Kantola

Jalkapallokoulu

 

Maanatai-keskiviikko iltaisin 13.-15.6.2011 klo 17.30-19.00 Uimahallin kentällä. Vastuuvalmentajana Jarmo Hämäläinen 0400 432 272 (myös ilmoittautuminen).

Varusteena nappikset tai muut kunnon jalkineet, oma juomapullo ja säähän sopivat varusteet. Sateen sattuessa olemme sateessa!

Jalkapallokoulu on maksullinen. Maksu on 25 e ja toivomme käteismaksuja ensimmäisenä kouluiltana. Pankkisiirron saa myös tarvittaessa. Jokainen osallistumismaksun lunastanut saa juomapullon, jalkapallon sekä repun.

Huom! Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusta.

 

Jalkapallokoulu 2011

Kaikki loppuu aikanaan, niin myös vuoden 2011 jalkapallokoulu. Toista kertaa järjestetty jalkapallokoulu oli jälleen onnistunut tapahtuma. Kolmena eri iltana pidetty tapahtuma kokosi mukaan n 60 kymmentä 4 - 9v tyttöä ja poikaa. Lapset olivat innolla mukana ja saivat uusia kokemuksia ja ehkä jotkut jopa uusia kavereita. Ja täytyy toivoa, että lapset saisivat jalkapallosta vaikka uuden harrastuksen.

Iso kiitos kuuluu myös vetäjille, jotka jälleen jaksoivat olla innolla mukana opettamassa tuleville "Litmasille" ja "Kalmareille" jalkapallon saloja.

Tervetuloa mukaan kaikki innokkaat lapset ja myös vanhemmat Kopan toimintaan.

Eipä muuta kuin kohti uusia haasteita ja oikein hyvää futiskesää kaikille.

 

Jarmo Hämäläinen